CDI Foi Parcurs

Nu mai comercializăm acest program. L-am înlocuit cu aplicația online (cloud) foiparcurs.ro

Consultați și articolul în care explicăm ce sunt foile de parcurs: Ghid complet pentru foile de parcurs (2019).

"Recomand programul "CDI Foi de Parcurs", este simplu de utilizat, conform cu legislatia in domeniu-care e destul de stufoasa, accesibil ca pret si usureaza foarte mult activitatea intr-o firma de transport. Un mare plus il acord firmei CDI pentru asistenta prompta in cazul unei probleme."
dispecer IACOB GABRIELA, THC TRANS SRL

"Sugestiile trimise au fost implementate foarte repede in noi versiuni, foarte buna comunicarea cu dezvoltatorul acestui soft. Programul doar de laudat, mi-a simplificat lucrul cu foile de parcus, va felicit."
Olivian Briciu, Amper Project

"Folosesc acest program de mai bine de o jumatate de an si chiar mi-a usurat munca foarte mult, iar actualizarile curente sunt extraordinare, nu mai e nevoie sa am notat pe nu stiu unde diverse detalii minore care totusi fac parte din aceste foi de parcurs. Totul este inclus in baza de date, le introduci la inceput odata si le folosesti ulterior de mii de ori. Multumesc pentru ajutor si recomand tuturor care au masini in cadrul societatii sa il foloseasca. Mult succes in continuare."
Ecaterina Tanasiev, S.C. WINLAND SRL

Funcţionalităţi

Permite memorarea rutelor des folosite în deplasări.
Puteţi face şi copy-paste de rute, în aceeaşi foaie de parcurs sau dintr-o foaie de parcurs în alta.
Printări: Foi de parcurs, fişă de activităţi zilnice, situaţie alimentări
Calculează numărul de kilometri parcurşi şi combustibilul rămas în rezervor
Licenţa este pe viaţă, plătiţi o singură dată şi puteţi instala toate acutalizările ulterioare fără costuri suplimentare. Licenţa se acordă pentru o singură staţie de lucru. Dacă vreţi să rulaţi aplicaţia în reţea, este nevoie de o licenţă pentru fiecare staţie de lucru.
Descarcă programul, testează programul, iar după activare vei putea să printezi foile de parcurs pe care le-ai completat până atunci.

Uşor de folosit

Programul permite memorarea rutelor folosite în deplasări (din punct de vedere al numărului de km), a datelor despre autovehicule şi despre personalul unităţii, efectuând în mod automat calculul kilometrilor efectuaţi şi a kilometrajului autovehiculului.
Programul salvează informaţiile despre alimentările cu combustibil, permiţând astfel întocmirea automată a Fişei de activităţi zilnice (FAZ), utilizatorul nemaifiind nevoit să efectueze calculele sau să completeze formularul.

Upgrade gratuit

Tot timpul căutăm să îmbunătăţim aplicaţiile noastre şi suntem deschişi la cererile clienţilor de a adăuga funcţionalităţi noi. De aceea, puteţi descărca totdeauna ultima versiune a aplicaţiei, fără să trebuiască să plătiţi suplimentar.

Puteţi gestiona mai multe firme

Puteţi gestiona în paralel mai multe firme cu o singură licenţă CDI Foi Parcurs.

Ce sunt foile de parcurs?

Pentru justificarea consumului de carburant al autovehiculelor unei societăţi din punct de vedere al consumului raportat la numărul de kilometri parcurşi, dar şi a faptului că autovehiculele sunt utilizate în scopul desfăşurării activităţii economice a societăţii, legislaţia fiscală în vigoare prevede completarea Foilor de parcurs pentru autovehicule şi a Fişei de activităţi zilnice a autovehiculelor.
Foile de parcurs cuprind o detaliere a numărului de kilometri parcurşi pentru fiecare autovehicul în parte, făcând în acelaşi timp o legătură între numărul de kilometrii declaraţi ca şi efectuaţi şi kilometrajul maşinii.

Fişa de activităţi zilnice

Fişa de activităţi zilnice realizează o legătură între numărul de kilometri parcurşi, detaliaţi în foile de parcurs, şi consumul de combustibil. Consumul de combustibil este urmărit în mod dual şi anume consumul efectiv – determinat pe baza existentului, a alimentărilor şi a restului rămas în rezervor, şi consumul normat calculat potrivit prevederilor legale prin aplicarea coeficientului de 1,1 asupra consumului mediu al autovehiculului (prevăzut în cartea tehnică) pentru parcursul urban şi a coeficientului de 0,9 aplicat asupra consumului mediu în cazul parcursului extraurban.
Programul CDI Foi de parcurs automatizează completarea foilor de parcurs pentru autovehicule şi a Fişei de activităţi zilnice a autovehiculelor, reducând substanţial timpul necesar întocmirii acestora.