CDI N.I.R.

357 RON (TVA inclus)

Note de intrare-recepție (N.I.R) cu sau fără adaos comercial.

Program simplu și ușor de folosit care vă ajută să întocmiți rapid notele de intrare-recepție.

Programul a fost lansat în anul 2008 și este apreciat de peste 700 de clienți.

Ultima versiune: CDI N.I.R. 3.2.7, 15.02.2022. Vezi ultimele actualizări pe pagina noastră de facebook.

Descarcă gratuit » Cumpără »

Funcţionalităţi

Note de intrare recepţie cu adaos comercial (aşa-numitul "nir cu TVA"), utilizate atunci când bunurile sunt încărcate într-o gestiune de tip magazin. Pe lângă preţul de cumpărare şi TVA, conţin şi preţul de vânzare. Această funcţionalitate este utilă pentru mici magazine de vânzare cu amănuntul.
Note de intrare recepţie fără adaos comercial, utilizate atunci când bunurile sunt încărcate într-o gestiune de tip depozit.
Printări: note de intrare recepţie şi constatare diferenţe, achiziţii pe furnizor, achiziţii detaliate, bon de consum, centralizare bonuri de consum
Permite memorarea produselor şi a preţurilor de cumpărare şi vânzare
Licenţa este pe viaţă, plătiţi o singură dată şi puteţi instala toate actualizările ulterioare fără costuri suplimentare. Licenţa se acordă pentru o singură staţie de lucru. Dacă vreţi să rulaţi aplicaţia în reţea, este nevoie de o licenţă pentru fiecare staţie de lucru.
Descarcă programul, testează programul, iar după activare vei putea să printezi N.I.R-urile pe care le-ai completat până atunci.

Uşor de folosit

CDI N.I.R. calculează automat notele de intrare recepţie cu adaos comercial, fiind suficient să introduceţi numai denumirea mărfurilor, preţul de cumpărare fără TVA şi preţul de vânzare, restul câmpurilor fiind calculate şi completate de către program.

Programul oferă numeroase raportări care vă pot uşura munca: notă de intrare recepţie şi constatare diferenţe, bon de consum, centralizare bonuri de consum, achiziţii pe furnizor, achiziţii detaliate.

Programul memorează denumirile produselor precum şi preturile de cumpărare şi de vânzare, astfel încât în momentul unei noi aprovizionări este suficient să selectaţi produsul din listă. Programul memorează şi datele de identificare ale furnizorilor.

Programul poate fi folosit şi de către unităţi de producţie sau de prestări servicii care eliberează în consum integral materiile prime şi materialele consumabile aprovizionate fără a fi necesara stocarea acestora. În cazul acestor entităţi, programul întocmeşte automat nota de intrare recepţie şi constatare diferenţe (NIR), dar şi bonul de consum. Mai mult, programul permite ţinerea unei evidenţe a materialelor consumate pe fiecare centru de cost în parte, atât valoric cât şi din punct de vedere al reperelor şi preţurilor.