CDI Foi Parcurs Plus

833 RON (TVA inclus)

Program pentru întocmirea Foilor de Parcurs

Aceast program permite configurarea de sporuri pentru automobile cât și pentru mijloace de transport marfa, transport de persoane și autovehicule dotate cu instalaţii speciale (cum ar fi excavatoare, automacarale, basculante, autocisterne, autovidanjoare).

Conform cu ordonanţa de urgenţă 24 din 6 iunie 2012 (OUG 24/2012).
Conform cu Normativul din 07.01.1982 publicat în Buletinul Oficial nr 2 din 07.01.1982 privind consumul de combustibil şi ulei pentru autovehicule.

Ultima versiune: Foi Parcurs Plus 2.0.3, 28.03.2018. Vezi ultimele actualizări pe pagina noastră de facebook.

Important:

Acest program este foarte complex și s-ar putea să nu aveți nevoie de toate sporurile posibile pentru foile de parcurs.
Vă recomandăm să încercați aplicația online (cloud) foiparcurs.ro, care este mult mai ușor de utilizat și vă permite să adăugați și sporuri pentru utilaje (tractoare, excavatoare, etc).

Descarcă gratuit » Cumpără »

La ce foloseşte acest program

Se adresează în principal societăţilor care au în patrimoniu şi alte mijloace de transport decât cele de transport persoane (Autovehicule dotate cu instalaţii speciale, mijloace de transport marfa, transport de persoane).
Programul conţine toate sporurile şi coeficienţii din Normativul din 07.01.1982.
In cazul în care coeficienţii şi sporurile de consum pre-definite nu corespund nevoilor dumneavoastră, puteţi adăuga coeficienţi şi sporuri.
Programul permite memorarea rutelor standard folosite în deplasări (număruul de km, tipul drumului, localităţi urbane), a datelor despre autovehicule şi despre personalul unităţii, efectuând în mod automat calculul kilometrilor efectuaţi şi a kilometrajului autovehiculului. De asemenea, programul salvează informaţiile despre alimentările cu combustibil, permiţând astfel întocmirea automată a Fişei de activităţi zilnice, utilizatorul nemaifiind nevoit să efectueze calculele sau să completeze formularul.

Funcţionalităţi

Printări: Foaie de parcurs, Fişa de activităţi zilnice, situaţie alimentări, Foaie de calcul Km echivalenţi ruta, Lista autovehiculelor.
Permite memorarea rutelor des folosite în deplasări.
Calculează numărul de kilometri parcurşi şi combustibilul rămas în rezervor.
Licenţa este pe viaţă, plătiţi o singură dată şi puteţi instala toate acutalizările ulterioare fără costuri suplimentare. Licenţa se acordă pentru o singură staţie de lucru. Dacă vreţi să rulaţi aplicaţia în reţea, este nevoie de o licenţă pentru fiecare staţie de lucru.
Descarcă programul, testează programul, iar după activare vei putea să printezi foile de parcurs pe care le-ai completat până atunci.
Upgrade gratuit: Tot timpul căutăm să îmbunătăţim aplicaţiile noastre şi suntem deschişi la cererile clienţilor de a adăuga funcţionalităţi noi. De aceea, puteţi descărca totdeauna ultima versiune a aplicaţiei, fără să trebuiască să plătiţi suplimentar.
Puteţi gestiona în paralel mai multe firme cu o singură licenţă CDI Foi Parcurs Plus.